Kutsuista

Maistuva, kaunis ruoka tekee hyvää oloa ihmiselle aina. Mukava seura nostaa ruokailuhetken hyvinvointia lisäävän vaikutuksen vielä korkeammalle tasolle. Nauru, hassuttelu tai syvälliset filosofoinnit antavat siinä määrin energiaa, että kutsujen järjestäjä saa aina työstään "vaivan palkan"!

Teeman tai syyn kutsuille voi ottaa mistä vaan. Talvijuhla puutarhassa on aivan liian harvoin suomalaisten kutsuvalikoimassa. Lumirakentaminen on lähellä sydäntäni. Niinpä kymmenen vuoden aikana olemme rakentaneet vaihtelevalla menestyksellä lumimuuria talvijuhlia varten. Lumirakennelmat, jäälyhdyt, kynttilöiden- ja nuotion liekit yhdistettynä ruuasta nauttimiseen tarjoavat ikimuistoiset puitteet osallistujille. Suosittelen lämpimästi!

Tämän talven juhlaruokailuihin halusin uutta makumaailmaa. Niinpä kokosin kuvissa näkyvät herkut ja täytyy todeta, että kokeilu kannatti!

Maa-artisokkakeittoSavupeura-annos

Maa-artisokkakeittoa (artisokat omalta kasvimaalta) kylmäsavupororouheella, juustokuutioilla ja krutongeilla. Savustettua peuraa omenapiparjuuricreman kanssa. Viltgårdenista, Inkoosta haimme peuraa.

Kuningasravun jalkojaKuningasrapuannos

Kuningasravunjalkoja sain hankittua Rapukuningas Jonas Karlssonilta! Hienoa palvelua Turusta!

Hummerin puolikasSuklaatorttu

Hummer thermidoria (gratinoituna) James Pricen mukaan. Suklaapiirakkaa ja tupla tupla espresso, nam!

 

Lisää kutsukuvia.

Takaisin

These pages are intended to be viewed online and may not be printed.